dilluns, 29 d’octubre del 2012

Dissabte de "curro" Maqui


Jaume Garcia treballant en el recorregut terra de Maquis 2013 amb el GPS
Aquest dissabte tocava currar.................. desprès de les pluges de tota la setmana i de la forta baixada de les temperatures tocava aparcar la road i agafar la btt, i quina millor manera de fer-ho que aprofitar l’ocasió per repassar de dalt a baix un dels possibles nous trams de Terra de Maquis 2013.

La setmana passada el Raül ja va anunciar a aquest bloc que aquest any hi haurien novetats importants a Terra de Maquis i una de les més importants serà sense cap mena de dubte la del traçat i per això l’equip ja fa dies que hi treballem i us puc assegurar que se’n sentirà a parlar.

Desprès de mesos donant voltes i més voltes per la zona entre Can Servitge, Sant Salvador de Guardiola i Castellfollit del Boix; provant camins, corriols i trialeres; buscant alternatives ciclables a trams de trialeres impracticables; de netejar entrades a corriols completament tapats per el seu desús; etc, etc, etc.......tocava juntar tota aquesta feina en forma de track i fer-lo tot senser per comprovar-ne les sensacions. Tot això afegit al nou tram descobert la setmana passada per en Raül Montfort i en Ramon Closa s’acaba transformant amb un tram que uneix les poblacions de Sant Joan de Vilatorrada i Castellfollit del Boix, per desprès acabar pujant al Cogulló de Cal Torra, ple de corriols, trialeres, pujades verticals, baixades adrenalíniques, trams tècnics, trams ràpids......es a dir!!!!!!!!!!!!! Maqui total!!!!
Feta la feina ara toca fer-ne un simulacre acompanyat d’alguns dels outcaters, per acabar de recollir les Cannodale de Jaume Garcia i el seu GPSseves opinions i sensacions, que per els que preparem Terra de Maquis són de vital importància.
Salut i pedals!!!!!!!!!!



Jaume Garcia Martín

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada