dilluns, 12 de desembre del 2011

310 corredors s’han enfrontat als 10 quilòmetres de corriols de la II Bell Race


Aquest diumenge 11 de desembre de 2011 hem organitzat, la Bell Race, una cursa per senders i corriols (en la major part del traçat) del municipi de Navarcles. Els guanyadors han estat Just Sociats Asensio amb un temps de 39’ 02’’, seguit per Josep Viñas Soler (39’ 6’’) i, en la tercera posició Rafael Parés Teixidó (39’ 14’'). En la categoria de dones la guanyadora ha estat Montse Martínez Guerrero (48’ 22’'), seguida de Dolors Morcillo López (51’ 17”), i d’Anna Macià Erra (52’ 09”). Classificacions general.

A les 10 mati s’ha donat el tret de sortida dels 310 corredors. Barrejats amb els popular hi havia corredors il·lustres del territori. De tots ells només 288 han arribat a la meta, fet que denota l’exigència del circuit.

La cursa permetia als corredors/es gaudir de l’entorn del traçat i fer sonar la campana que trobaven en el punt més alt del recorregut (al km 6), batejat com a punt Vèrtic, (un dels patrocinadors). Abans però, calia superar una baixada tècnica que enllaçava amb el tram de pujada, la zona Mebaline (al km 5 – novetat en el recorregut d’enguany-), on s’ha instal·lat unes cordes per facilitar l’ascens. En aquest punt s’han definit les posicions entre les primeres places.  El circuit ha continuat amb els trams de descens, cosa que ha propiciat que algunes posicions s’intercanviessin en el grup central de la cursa. 

En aquesta edició han participat un total de 310 persones, superant així els 250 inscrits que s’havia marcat com a objectiu l’organització Outcat i, doblant els 150 de la primera. Les novetats en el traçat ha satisfet a corredors i organitzadors, ja que aquests darrers pretenien dissenyar un circuit on el corredor s’autoregulés i, ensems s’exigís físicament tot gaudint de la pràctica de l’esport en entorn natural.

L’ambient viscut a la Bell Race ha estat increïble, tant pel tarannà dels participants durant el recorregut, tant per la gent que s’ha acostat al pavelló de Navarcles o al km 6 (on hi avia instal·lada la campana).


La cursa ha tingut el suport de la botiga Vèrtic de Manresa, Mebaline, Centre Òptic del Bages, Reciclatge Germans Escala, Deportvillage, Cansaladeria Singla de Navarcles, i Caldos Aneto; també ha comptat amb la col·laboració de més de trenta voluntaris/àries, de la regidoria d’esports de l’ajuntament de Navarcles i de tot l’equip humà d’aquest ajuntament (tècnics, policies, conserge del Pavelló, protecció civil i brigada de manteniment).

Seguiu-nos:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada