divendres, 16 de desembre del 2011

Imatge 2012 de la Terra de Maquis

logotip 2012 Terra de Maquis

Ja sabeu que a Outcat som amants de la feina ben feta. Just acabar l’edició 2011 de Terra de Maquis,  el dia 20 de juny ens vàrem posar a treballar en la nova edició. Ara que estem a 6 mesos vista de l’edició 2012, que se celebrarà el cap de setmana del 16 i 17 de juny, us desvelem una sèrie de detalls.

Aquest any hi haurà novetats en el format, en el recorregut i en molts d’altres aspectes, com la nova imatge realitzada per l’empresa Dummies Gràfic, que us presentem avui.

banners de promocio de la Terra de maquis 2012

Una de les novetats d’aquest any és el mallot del club, un mallot commemoratiu de la Terra de Maquis.  També tindrem un mallot finisher per la gent que acabi el TOUR Terra de Maquis, un format cicloturístic de 3 a 5 dies pedalant pel Bages, dormint en cases de turisme rurals i visitant aquells indrets on els maquis varen viure fets històrics. Vine a viure una maqui experiència!.(travareu més informació a la nova web de terra de maquis 2012) Una altra manera de poder tenir aquest mallot serà durant els dies de la competició el 16 i 17 de juny, aquest format agafa el nom de REPTE Terra de Maquis. Tots els participants en la competició tindran la possibilitat de poder adquirir aquest mallot a un mòdic preu, un mallot exclusiu que no podrà tenir tothom, només els autèntics maquis. Tots els participants a la competició(el Repte Terra de maquis) tindran com l’any passat un peça de roba commemorativa de l’edició 2012, que avui encara no hem definit.
 

detall distintius mallots finisher
esbós conjunt Outcat 2012
Aquest any també us avancem que tindrem alguna que altra sorpresa pels camarades maquis que ja porteu més d’una edició, però de moment no us ho desvelarem fins el dia de la competició.

A finals de desembre, principis de gener, tindrem feta la nova web, ja veureu que us impactarà, fa més de 4 mesos que hi estem treballant:  www.terrademaquis.com


Per anar fent boca us deixem l’enllaç del vídeo resum de 2011 que hem editat amb molt de gust des d’Outcat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada