dijous, 8 de desembre del 2011

2ª Edició de la Bell Race, una prova ideada per als corredors


Aquest diumenge dia 11 de desembre es celebra la 2ª edició de la Bell Race, una cursa  de 10 quilometres  que transcorren per corriols del municipi de Navarcles i organitzada per la gent d’Outcat.
Cartell Bell Race 2011
La Bell Race és una trobada de totes aquelles persones a qui els agrada córrer. Una prova amb un traçat treballat amb l’objectiu de que sigui divertit i agradable, amb més d’un canvi de ritme i amb punts amb trams tècnics, on el corredor s’ha de conèixer molt i administrar l’energia, però apte per a tots els nivells. És una bona manera d’introduir-se a les curses de muntanya i provar què és córrer fora de l’asfalt. Des de l’organització, s’ha buscat cuidar al màxim tots els detalls, pensant sempre en els participants. Per això, aquest any encarà s’ha augmentat més la qualitat de la bossa obsequi pel participant, que està composada per una samarreta tècnica de màniga llarga, un val de 20€ de les botigues Vèrtic, un val de descompte d’un 40% en ulleres del Centre Òptic del Bages, un kit de productes Mebaline, un caldo Aneto i alguna sorpresa més.
Veient l’èxit que hi va haver l’any passat amb el recorregut, aquest any l’hem millorat modificant  1 quilòmetre de la part superior del traçat. Un cop sigueu al Cap de la Serra, tocarà baixar per una zona tècnica direcció la pedrera de Sant Esteve, per desprès recuperar el desnivell amb una pujada extrema, on pels qui els hi falti aire i trobaran alguna corda per ajudar-se. Aquest any, sense dubte costarà més arribar a tocar la campana, per tant caldrà reservar forces per fer-ho (guanyem 80 metres de desnivell respecte l’any passat i tan sols allarguem 100 metres el recorregut). La baixada des de la campana serà exactament la mateixa que l’any passat. 

Hem dissenyat un circuit exigent que transcorre no molt lluny de Navarcles, amb un 75% de corriols i senders molt estrets i amb fantàstiques vistes a Sant Benet de Bages. que discorre per un seguit de racons de la zona anomenada Cap de la Serra.
Es tracta d'un circuit amb dues parts molt diferenciades. La primera, de clar ascens fins al punt VÈRTIC BELL RACE (386 m) en el km 5'6, on haureu de tocar la campana, amb constants pujades i baixes, que juntament amb el 95 % de senders i corriols que constitueixen aquest tram, ho converteixen en una ascensió força exigent. Just després del punt més alt de la cursa trobareu un punt d'avituallament.
La segona part, clarament de descens fins al punt de meta, hi ha uns primers 2,5 quilometres que continuen per corriols regirats, destacant algun tram de difícil baixada, que per la seva verticalitat, caldrà tècnica i precaució si es vol seguir el ritme. Els últims 2 quilometres transcorren, principalment, per pista ample en descens, tot i que en l'últim quilòmetre, us trobareu un últim corriol i una forta pujada de 100 metres per entrar al poble, i així poder fer l'últim esprint per asfalt. Un cop arribeu gaudireu d'un esmorzar com cal.
El preu de la cursa és de 12€ fins al dia 8 de desembre, i de 18€ fins al dia 11 desembre.

Les inscripcions anticipades es poden fer via web www.out.cat/bellrace o a la botiga Vèrtic de Manresa (C/ Carrasco i Formiguera, 33 de Manresa). Les inscripcions a través de la botiga Vèrtic Manresa i via web amb pagament Paypal, estaran obertes fins al matí del dissabte 10 de desembre. La inscripció via web amb transferència bancària quedarà tancada dijous dia 8 de desembre a partir de les 21 hores.
El mateix dia de la cursa, si hi ha places, es podran fer inscripcions de 8:30 a 9:30.
La sortida de la cursa serà a les 10:00 del matí, davant del Pavelló d’Esports de Navarcles
Per més informació: info@out.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada