dijous, 27 de novembre del 2014



La Bell Race més que cursa, una manera de donar a conèixer el Bages

Aquest diumenge 30 de novembre se celebra la cinquena edició de la cursa de muntanya Bell Race de 15 quilometres, que està inclosa dins el Campionat Maqui

Des del Club Outcat, organitzadors de la Bell Race, volien aquest 2014 celebrar els 5 anys d’una manera especial, per això el recorregut s’ha modificat completament i és totalment nou. Com ens comenta un dels portaveus de l’associació bagenca: “Per nosaltres és una manera de donar a conèixer el Bages, tenim indrets únics i al costat de casa, per això aquest any passem per trams de la Sèquia, el Serrat d’Emprius i al voltant de la muntanya de sal de Sallent. Són elements paisatgístics que van conformant el nostre territori i tenen un gran atractiu”.

Aquest any, el recorregut de 15 quilometres sortirà des de les instal·lacions del Mas de la Sala de Sallent a Cabrianes. El recorregut, que transcorre un 90 % per senders i boscos, té un acumulat d’uns 600 metres de desnivell. És un traçat ràpid, amb alguns punts tècnics, però apte per a tots els corredors/es més experimentats i per aquells que s’estan iniciant en el món de les curses de muntanya. El traçat s’ha dissenyat buscant punts de màxima visibilitat del pla de Bages. Com es remarca des de l’organització, l’objectiu no és anar a fer el millor temps, sinó passar-ho bé, passar un diumenge diferent amb la família tot descobrint un entorn natural de primer nivell.

Tots els corredors/es un cop acabats els 15 quilometres seran premiats amb un plat de mongetes de Castellfollit del Boix i botifarra artesana elaborada per un dels referents en la cuina de proximitat de la comarca, el Mas de la Sala.

Tots els participants s’emportaran com a record, uns pantalons tècnics de córrer valorats en 25€ i una bossa obsequi, també gràcies als col·laboradors hi haurà un espectacular sorteig de material esportiu, productes i serveis pels assistents a la cursa 

Aquest 2014, hi haurà un espai d’exposició i venta de material esportiu, amb ofertes especials de compra que oscil·laran entre un 15 i 50% de descompte.

Com en edicions anteriors, es col·labora amb la Creu Roja, amb l’objectiu de recaptar aliments, joguets o diners per les campanyes d’alimentació infanti que porta a terme aquesta organització. Una part de la inscripció va destinada a aquests programes i, independentment, cada participant por realitzar una donació pel programa d’alimentació infantil de la Creu Roja.  

Aquest any, també s’ha confeccionat amb el Parc de la Sèquia, el Mas de la Sala i el Club Esportiu Outcat un paquet especial per a què els corredors/es, famílies i amics vinguin a passar el Cap de setmana a la comarca del Bages. Per tant, tots els participants tenen l’opció d’escollir d’inscriure’s només a la cursa per un preu de 15€ anticipada (si no estan federats 18€); o venir a córrer, més sopar, dormir i esmorzar, a partir de 89€ l’habitació doble.

Aquest dijous es tancaran les inscripcions anticipades via web https://www.campionatmaqui.cat/ . El mateix dia de la cursa es podran fer inscripcions, si queden places, des de les 8:30 fins a les 9:30 del matí.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada