dimecres, 15 d’octubre del 2014

Primera cursa dels emboscats de Palà de Torroella (Bages).










El poble de Palà de Torroella organitza aquest diumenge 19 d’octubre, la seva primera cursa de muntanya. La cursa dels Emboscats amb 14 quilometres de recorregut per les muntanyes de la vall del Cardener amb un desnivell acumulat de 854 metres.

És un recorregut divertit i ràpid, que transcorre per les zones emboscades d’aquest municipi, alternant pistes i zones de senders.

Les inscripcions anticipades es poden fer fins dijous 16 d’octubre a través de la web www.campionatmaqui.com, o físicament a la botiga d’esports 2. 0 Intersport de Manresa, i a les botigues de bicicletes Triskel 365 de Manresa i Artés Bike d’Artés. El diumenge 19 d’octubre es podran fer inscripcions  amb un recàrrec en el preu fins exhaurir les places.

El Campionat Maqui col·labora amb Creu Roja i el seu nou projecte social Aliança humanitària per a l‘alimentació infantil. Una part de la inscripció és solidaria i va a parar a aquest programa de Creu Roja. Els participants també poden portar a terme donacions solidaries en el moment de formalitzar la inscripció pel portal web de Runedia. També es realitzarà, com cada any, una campanya de recollida de joguets i aliments.
Com ja és una tradició en el format de totes les curses del Campionat Maqui, un cop acabat el recorregut hi ha un àpat per a què els corredors i corredores recuperin l’energia gastada. En la cursa dels Emboscats, el cuiner local Willy realitzarà una paella per als 300 participants!

La cursa dels Emboscats inaugura aquest 2014 el tercer Campionat Maqui de curses de Muntanya que es disputa entre les comarques del Bages i el Berguedà.


El 2 de novembre es disputarà la segona cursa del Campionat Maqui la cursa de Castelltallat d’uns 13 quilometres, les inscripcions ja estan obertes i el procés d’inscripció és el mateix, via internet o físicament en els establiments comentats anteriorment.

 Us hi esperem!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada