dijous, 10 d’abril del 2014

Pedalada del Setge Cardona 18 de maig de 2014

Tenim l'honor de presentar.-vos una nova  pedalada en la que col·laborem:

Cartell pedalada del setge de Cardona
Pedalada del Setge Cardona  18 de maig de 2014

En el 2014 en l’any del Tri centenari del Setge de Cardona que comença  el 1711 i acaba el 1714 a  la ciutat medieval de Cardona es porten a terme tota una seria d’actes commemoratius durant Tot l’any.  Des del Club btt Salí de Cardona, dirigit per la ex- ciclista professional Silvia Rovira de Bicicleta de Muntanya, s’organitza la pedalada popular del setge de Cardona amb el suport de l’Ajunamtent de Cardona  i està dins els actes del  Tri Centenari.

Aquesta pedalada que te dos recorreguts  que transcorren pels entorns de Cardona i pels indrets del Setge de Cardona.  La sortida i arribada no podia ser de cap altra manera  i serà des de les instal·lacions del Parador de Cardona. Un indret únic que transporta al passat. Els dos itineraris un de més llarg i tècnic adient per tots aquells que busquen  aquell punt d’auto superació i exigència amb un total de 54 quilometres l’altra recorregut ha estat  dissenyat per  gaudir, descobrir territori i passar una diada de diumenge agradable amb la família o amics. Amb un total de 25 quilometres.

La sortida es donarà a les 9:00 del matí des del Castell de Cardona tant de la ruta llarga com la curta.  Les inscripcions estan obertes online a través de la web de Runedia o físicament en diferents botigues de ciclisme de la comarca del Bages. Triskel 365 de Manresa C/ Carrió 12; Ribikes de Sallent C/ Pont de la Concòrdia, 2; Gimar Bikes de Navàs, Plaça d´Antoni Gaudí nº 22 Baixos ;Més Pedals de Súria, Domènec Quinquer,20; ArtesBikes d'Artés, C/Rocafort,7, 40; Correr Trail de Sant Vicenç de Castellet, Enginyer Llanso, 38 i a la botiga Nineta, Moià  C/de la Tosca, 61
També hi ha opció de fer la inscripció a través de la web del Club Esportiu BTT Salí. El preu de d’inscripció anticipada son 16 €  amb un recàrrec de 3€ sinó es posseeix una assegurança o s’està federat per la pràctica de bicicleta de muntanya.  Les inscripcions anticipades estaran obertes fins el dia 16 de maig.  El mateix dia de la pedalada popular es podran fer inscripcions fins acabar les places amb un recàrrec de 5€. La inscripció dona dret a fer el recorregut, dret els avituallament, a la botifarrada un cop acabada la pedalada, a una samarreta record de la ruta i a poder entrar en el sorteig de  material.

Trobareu  tota la informació de la Pedalada del Setge de Cardona  a la següent web: pedaladadelsetge.blogspot.com.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada