dijous, 16 de maig del 2013

Joves promeses a la Romànica de Navàs

Yeray Villar, Àlex Rodriguez d'outcat a la Romanica de Navàs 2013 Andrés Villar
La Romànica de Navàs 2013 de 83 quilometres ha donat molt de si, per fi després de uns quants anys passada per aigua, la meteorologia va ser bona.  Aquest 2013 els pupils  de running d’Outcat Yeray Villar i Àlex Rodríguez amb 17 anys, tornaven a desafiar els 83 quilometres de recorregut. Per la seva part Ramon Martínez, David Rodoreda, repetien el seu habitual entrenament per preparar els reptes de l’any. Aquest any anaven acompanyats per el “Sebas” que es trobava amb la seva primera Romànica. 

Gran paper de Yeray Villar fent 4rt de la general amb un temps de 9h i 28 minuts i molts bons resultats de tots els participants de l’entorn Outcat.

Aquest cop ens narren la cursa l’Àlex que brilla en aquesta Romànica conjuntament amb Yeray.

1.    Era la teva primera Romànica? Quantes n'has fet?
No, l’any passat ja la vaig intentar fer però per diferents motius el km 30 vaig plegar. Aquest any era el segon cop que l’intentava i per fi la vaig poder acabar!!!  Després de caminar i trotar 13 hores i 27 minuts vaig poder tornar arribar a Navàs amb els 83’5 km del recorregut a la butxaca.

2. Quin era el teu objectiu?
L’objectiu d’aquest any en tot moment va ser poder-la acabar.

3. Va anar bé?
Va anar molt bé, tot i que els últims km es van fer molt durs, finalment vam aconseguir el repte.

4. Amb qui vas anar? Vàreu anar sempre junts?
Vaig anar durant tota la marxa amb dos companys més l’ Ernest, un familiar llunyà i L’ Agustí Coromines, conegut per nosaltres i els seus amics com a Pino. Com ja he dit vam anar tota l’estona junts, ens vam ajudar entre nosaltres quant les forces es venien a vall i entre tots 3 o vam aconseguir. Per la meva opinió si no hagués estat per ells no crec que hagués pogut acabar.

5. Com et vas plantejar cursa?
Des de que vam sortir de Navàs vam plantejar-nos anar ha acabar-la, per tant vam sortir a un ritme molt conservador, pensant que eren molt km i se’ns podria fer eterna si no sortíem el ritme adequat. 

6. Quin van ser els millors moments i quins els pitjors?
El millor moment de tots l’arribada, ara durant la cursa també hi van haver moments molt recordats, per exemple quant es van dir que el Barça havia guanyat la lliga,....

7.La anècdota de la cursa?
Hi ha dues anècdotes que recordaré sempre:
La primera va ser que quant arribava el control del km 55, just quant seia a la cadira per menjar una miqueta, vam sentir que per el radiotransmissor que portava un membre del control deien “ el dorsal 229 acaba de sortir del Cornet km 77 de cursa”. Ens vam quedar mirant tots tres i vam pensar dorsal 229 és el Yeray, un dels meus millors amics, companys d’entrenament, i també un Maqui, vaig mirar el rellotge i vaig començar a contar i la reacció va ser porta 9 hores el km 77, aquest amb 30 minuts arriba a Navàs, i efectivament en el pròxim control amb van dir el Yeray ha fet 4t amb un temps de 9 hores i 28 minuts, sens dubte una maquina.

Hi Finalment l’altre anècdota que el final va acabar amb un bon ensurt i en una bona estona de riure va ser que en el km 63 aproximadament anàvem baixant per una pista i de cop ens trobem un basalt d’aigua enorme el nostre davant, un dels companys diu passem per sobre el marge i així l’evitem, vam pujar a sobre el marge els 3 continuem pujant i de cop el que anava a davant desapareix, havia caigut a dintre d’una rassa. El vam ajudar a sortir i vam continuar.

8.Tens algun ritual pre cursa?
No però el que si que sempre faig es donar-nos la mà i desitjar-nos molta sort amb el Yeray i el seu Pare l’Andrés, ens fem una foto els tres i apa a córrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada