dimecres, 6 de juny del 2012

La Via Salària a mans de Sílvia Rovira


Silvia Rovira a Cardona
De la combinació de la Mountain bike, Cardona, la sal, n’ha sorgit una sortida preparada i dissenyada per una experta de la bicicleta de muntanya com, Sílvia Rovira, dues vegades integrant de la selecció Olímpica a Atlanta-96 i Sidney-00, Sub-campiona d’Europa, tres vegades campiona d’Espanya i amb un currículum que no acabaríem, és nascuda al Bages i coneix cada racó com si fos el palmell de la seva mà

Els dies 9 i 10 de juny de 2012 s’organitza aquesta excursió per a gent amb ganes de conèixer un territori ple d’ història, entendre la importància de la sal al llarg de la dècades, l’entorn del riu Cardener i el  desenvolupament econòmic d’aquest indret.

La sortida inclou tota una sèria de serveis: guiatge, allotjament, àpats i transport d’equipatge. Els allotjaments escollits d’alt nivell són l’Hostal Violi  i l’Hotel Bremon. Els client poden escollir entre aquest dos establiments. L’Hostal Violi te un preu de 55€ o l’Hotel Bremon de Cardona per un preu de77€  tot inclòs. Dins el preu també s’inclou un record de la ruta.

La iniciativa sorgeix amb la necessitat de donar a conèixer el territori a través de la MTB amb unes rutes guiades, buscant racons, desnivells, trams tècnics i divertits que facin guadir al màxim al ciclista. La ruta està ideada per un un nivell mig-alt, per gent que vulgui aprofundir en la MTB a través d’un cap de setmana de turisme actiu. La Sílvia ens comenta: “És una oportunitat pels ciclistes de fer una ruta, entrenament on s’aportarà coneixements, assessorament tècnic, consells, recomanacions per optimitzar l’esforç sobre la bici, mentre descobrim un entorn privilegiat. És la combinació d’un aspecte cicloturístic i un apartat de tecnificació de la practica de la mountain bike pels usuaris que participin en la sortida del dia 9 i 10 de juny”.

Un cap de setmana complet, una oportunitat de descobrir la zona a través de la BTT i a mans d’una figura referent de la mountain bike a la península. Outcat no es perdrà una oportunitat com aquesta. Us animem tant si sou de la comarca com de fora a aprofitar aquesta iniciativa.


Rutes Silvia Rovira Via Salària
Queden poques places, més informació a:
www.rutessilviarovira.es/events/

1 comentari:

  1. Hola!

    Es pot participar en les pedalades sense apuntar-s'hi a tot el pack?

    Gràcies,

    ari

    ResponElimina