dijous, 26 d’abril del 2012

Una carrera amb cara i ull. La ruta de la Guineu de Castellgalí

Ruta de la Guineu de Castellgalí
De tant en tant us fem alguna recomanació que creiem que val la pena anar-hi, sigui pel recorregut, l’organització o perquè té alguna cosa que val la pena.

Aquest cop us recomanem una cursa que es fa aquest mes d’abril, una carrera de MTB popular organitzada a Castellgalí a la comarca del Bages. La cursa de la Guineu.

La ruta de la Guineu és una cursa on el seu traçat passa la major part per corriols. Ja sabeu la passió que ens desperta la mountain bike i els corriols. De curses n’hi ha moltes a la comarca i al territori, però aquesta és una d’aquelles que la gent que la munten es treballen el màxim el recorregut. Buscant recuperar senders, netejant-los i adaptant-los per ser ciclables. El concepte de la Guineu està molt ben trobat, un animal que es deixa veure poc, que intenta passar desapercebut i sempre rondant per matolls i vegetació baixa per poder trobar les seves preses, ratolins, ocells i tot una sèrie de fauna salvatge.


La Guineu es disputarà el dia 29 d’abril al municipi de Castellgalí, està organitzada per la gent de les 3 hores de Manresa. Un equip de treball que ja han demostrat  que quan es posen a fer un esdeveniment esportiu de BTT cuiden tots els detalls.

Les inscripcions ja estan obertes via web www.3hm.cat fins el 26 d’abril anticipades, el preu 10€ anticipada federats i 15 no federats. El mateix dia es poden fer inscripcions pel preu de 15€ federats i 20 no federats.

El caire de la cursa és popular d’aquí que hi hagi dos itineraris, un de 33km i 1200m de desnivell positiu i un altre de més suau apte per tothom de 19km i 700m positius.

Per aquest cap de setmana sinó sabeu què fer o teniu dubtes de quina cursa anar, la decisió és fàcil, segur que no us defraudarà. Ruta de la gatamoixa, guilla, rabosa, guinarda, caro, zorra, fox o com es diu al territori GUINEU


Més informació:

www.3hm.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada