dimecres, 7 de març del 2012

Queden 100 dies pel repte.


Si ja estàs inscrit, tindràs una sensació estranya, ja que queden 100 dies per entrenar i vols que passi a poc a poc per així estar més ben preparat, en canvi, també queden 100 dies pel que potser és un dels teus reptes de l’any, per un cap de setmana inoblidable.
Falten 100 dies perquè ens veiem a la sortida da Santpedor, perquè coneixeu el poble de Castellnou de Bages, perquè descobriu els nous senders i fins i tot un túnel de 350 metres de llarg que haurem d’il•luminar d’alguna manera. Falten 100 dies perquè alguns valents lluitin per arribar primers a les metes volants, tant del primer dia com del segon, i així aconsegueixin els premis especials.
Falten 100 dies perquè aconseguim tots els permisos de pas dels 230 km de la cursa, perquè puguem parlar amb els més de 50 propietaris privats i amb els 20 municipis per on passa la cursa. Sens dubte és un repte organitzatiu. Heu de pensar que necessitarem més de 30 voluntaris per moure tota la logística i muntar els 15 avituallaments, això és 1 voluntari cada 3 corredors. Falten 100 dies per tantes coses...
....ara bé, falten 101 dies perquè s’acabi la feina de tot un any, però no us podeu imaginar la satisfacció de veure la gent quan arriba, quan ens felicita, quan durant mesos sents a parlar de la cursa, quan a poc a poc es va creant aquest grup gourmet de maquis que van contaminant, lentament , però amb insistència, aquest esport que tant ens apassiona.
Pur BTT, sigues un maqui !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada