dimecres, 21 de març del 2012

Divendres 23 de març ciclisme en estat pur

El proper divendres 23 de març Manresa acollirà el final de la 5a etapa de la Volta Ciclista Catalunya 2012. A més, en aquest edició, Manresa celebrarà cent anys des de la primera arribada de la VOLTA a la ciutat, concretament des del 6 d’agost de 1912.

L’etapa, al voltant dels 200 quilòmetres de recorregut, serà una jornada en que els ciclistes que s’estiguin disputant la general intentaran obrir diferències entre ells. La pujada a l’alt de Montserrat, de primera categoria, deixarà als corredors a 24 quilòmetres de meta i en un descens vertiginós cap a Manresa amb el punt final en pujada a la Pl. Infants.

Després de veure l’arribada de la Volta Ciclista Catalunya a la botiga The Cyclery a Sant Fruitós de Bages es presentarà oficialment  la Terra de Maquis 2012, que se celebrarà els propers 16 i 17 de juny de 2012 a les terres del Bages. Més de 6.500 metres de desnivell en 230 quilòmetres són els reptes als quals hauran de fer front els nous maquis del ciclisme català. Un any més, la prova està patrocinada per The Cyclery – Specialized Concept Store i Alpcroos com a patrocinadors principals.

Gran dia de ciclisme català a primera hora de la tarda Volta Catalunya i després la presentació oficial de la 3a edició de la VBTT Terra de Maquis serà el proper divendres 23 de març a les 19.30h a The Cyclery – Specialized Concept Store, on es donaran a conèixer tots els detalls de la competició, entre ells els premis personalitzats i lʼequipació oficial, entre altres novetats.

Si us plau, confirmeu assistència a comunicacio@thecyclery.es a info@out.cat o al telèfon 93.237.85.20.


The Cyclery
Pol. Ind. Sant Isidre
Ctra. de Berga, 139 (Cantonada C/ Ensija)
08272 Sant Fruitós de Bages
Veure mapa
www.thecyclery.es


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada