dimarts, 27 de març del 2012

Curs Bàsic de GPS 29 i 31 de març

Curs de GPS organitzat per OutcatCurs Bàsic de GPS: dues sessions, una teòrica i una pràctica, que es realitzaran a la botiga The Cyclery Concept Store  organitzat per Outcat i dirigit per Nosegps.

Quan compres un Gps o entres en aquest món, hi ha un període de dubtes i problemes, d’on trobar mapes, com carregar i descarregar tracks, quins programes es necessiten… Outcat juntament amb Nosegps han ideat un curs de dos dies on es donaran consells bàsics, trucs i una metodologia de funcionament per a l’usuari.

L’objectiu del curs és posar tot un seguit d’eines pràctiques a la mà de l’usuari i perquè comenci a gaudir de la Navegació GPS al 100%.

El curs té una sessió totalment teòrica dijous 29 de març, on s’explicaran els conceptes bàsics: programes, cartografia, el track…  En la sessió del dissabte dia 31 de març, pràctica, es farà una sortida amb professors des de la botiga Cyclery. Els usuaris aniran amb els seus GPS i en tot moment tindran professors que els ajudaran a resoldre els dubtes sobre el funcionament del GPS.

Aquests cursos estan emmarcats pels actes paral·lels de la Terra de Maquis, tots els corredors inscrits en la cursa, amb prèvia reserva, tenen aquest curs gratis. El preu del curs és de 15€, subvencionat per Outcat ja que el cost del curs és de 35€.

Sinó tens GPS no passa res, durant els dies del curs pots adquirir un GPS de la marca Garmin a la Botoga Cyclery amb un descompte del 15%, només durant els dies de la formació.

Les places del curs estan limitades per poder garantir una qualitat mínima i fomentar la participació dels usuaris i els formadors.


Per a més informació:

info@out.cat
@ClubOutcat
@TerraMaquis

http://www.facebook.com/events/223616757729884/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada