dimecres, 2 de novembre del 2011

Preparant l'any vinent. Terra de Maquis 2012


Ara fa dies que no us informàvem de res , ja que hem estat organitzant altres coses com la Gran Eixelebrada de Manresa o la Marxa de l'Anella Verda de Manresa (http://www.anellaverdamanresa.cat/), preparant la temporada 2012(curses, conjunts esportius, activitats pels socis, sortides organitzades...) A part de tot això per tancar l’any com déu mana estem treballant amb la cursa BellRace de 10 km (www.out.cat/bellrace ) que es farà el 11 de desembre. Tot i així estem centrats o estem treballant durament ja amb  la Terra de Maquis 2012 ja que per embargadora i per ambició es sense dubte el gran projecte de Outcat. Hem tancat ja alguns patrocinadors que ens ajuden a poder donar serveis de més qualitat per tots vosaltres i a donar-nos a conèixer. Ser un maqui a de ser un repte i qui ho sigui ha de presumir de ser-ho, aquest es l’objectiu.

Ja tenim les dates del 2012 del a Terra de Maquis el 16 i 17 de juny, però falten molts dies i no patiu que aquest any en sentireu a parlar molt i molt, hi ha moltes sorpreses a explicar. Ja hem tancat alguns patrocinadors, col·laboradors i d’altres ens els estem treballant per oferir-vos una cursa que no oblideu mai. El 1 de gener ja tindreu apunt tota la informació necessària per saber com serà la següent edició. Obrirem inscripcions per a 150 bikers.

Per començar a obrir boca el pròxim dissabte 19 de novembre farem una DEMO des de la botiga The Cyclery de Sant Fruitós de Bages, en que realitzarem un recorregut de uns 70 km de autèntics maquis amb alguna sorpresa entre mig. Si voleu saber o fer un tastet del que serà la Terra de Maquis 2012 esteu convidats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada