divendres, 1 de juliol del 2011

La Gran Eixelebrada, una cursa per tothom (Setmana de la mobilbitat de Manresa)

Una cursa de quatre quilometres urbans, que busca acostar el món del córrer i l’esport a la població. Una cursa totalment informal, on l’objectiu és passar-ho bé amb els amics, la família... Amb la Gran Eixelebrada de Manresa es pretén donar a conèixer el casc antic de la ciutat, tots aquells carrers que amb els anys han quedat oblidats, i al mateix temps, donar a conèixer aquells indrets d’aquesta part de la ciutat que han estat renovats i que són de gran bellesa.

El nom de l’Eixelebrada ve donat pel fet que córrer és  innat en les persones des de petit, els nens corren per tot, juguen a perseguir-se, a saltar coses, a pujar els bancs, i qualsevol element que veuen o troben els hi serveix. L’Eixelebrada busca fer sortir aquesta part de la persona a través d’un esdeveniment esportiu, donant a entendre que córrer per la ciutat pot arribar a ser molt divertit amb una mica de imaginació i ganes de passar-ho bé.

La Gran Eixelebrada és una cursa apta per tots els públics, són quatre quilometres de traçat plens d’obstacles urbans on es corre per equips de tres persones, que s’han de coordinar per anar superant els diferents elements que es trobaran durant el recorregut, d’aquí que vagin lligats per la cintura. A la cursa hi ha 4 categories: equip masculí, equip femení, equip mixt i millor disfressa d’equip. Com que és una cursa d’estiu, l’equip que faci la cursa disfressat en motius estiuencs té l’opció de ser coronat com l’eixelebrat millor disfressat.

La cursa es durà a terme el dissabte dia 24 de setembre a les 20:00 de la nit. Començarà a la Plaça de Crist Rei i acabarà a la Plaça de l’Ajuntament de Manresa. El traçat serpentejant i desnivellat, els obstacles i els carrerons estrets li donen un interès totalment nou; fer una cursa a peu dins d’una ciutat.

Vine a fer l'eixelebrat/da 
inscripcions fins el dia 22 de setembre a  www.out.cat
dia 24 de setembre a Crist Rei. de 18:30 a 19:30 amb un recàrrec de 5€ de més

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada