diumenge, 28 d’abril del 2013

Xavier Martí Orriols de Olympia Team preparant la Titan Desert i la Quebranta Huesos

Podium Volcat equip Olympia Team patrocinat per outcat Xavier Marti orriol i Javier Salamero al podium
Avui tenim el  plaer de  parlar amb un dels nostre socis Xavier Martí de l’equip Olympia el qual porta co-patrocinem

Xavier Martí i Javi Salamero fan una de les parella estel•lar  aquest 2013 s’han embrancat en un projecte que només comença ja dona resultats. Dos grans del ciclisme del nostre territori que acumulant un reguitzell de pòdiums. La  seva unió dins un equip només podia genera que resultats positius i així està sent. Tant Xavier Martí, com Javi Salamero es caracteritzen per la seva proximitat amb la gent, d’aquí que sempre estiguin oberts a donar informació.

Quins objectius teniu en aquestes curses?
Tant la Titan Desert com la Quebrantahuesos MTB (proves que puntuen per la Copa del Mon de marató) son dues curses de molta rellevància, on serà complicat quedar molt endavant a la classificació general, ja que hi participa una pila de gent de l’elit mundial, es a dir que ens centrarem en intentar-ho fer el millor possible en la nostre categoria de veterans.

Xavier t’has recuperat de les molèsties/lesió a l’esquena?
Ja fa un parell de setmanes que estic entrenant amb normalitat, augmentant progressivament la quantitat d’hores i també d’intensitat. Però tots sabem que per molt que es forci entrenant on es fa l’autèntic test es competint, en aquest cas serà a la Quebranta Huesos MTB.

Els objectius de la temporada s’estan  complint, esteu assolint els resultats esperats?
Estem contents de com s’està desenvolupant la temporada, malgrat hi hagi hagut la meva lesió lumbar i que un trencament de cadena a poc de l’arribada deixés al Javi Salamero sense una segura victòria en una de les curses.

Com van les bicis Olympia?
Estem contentíssims de les Olympia Nitro 29, son lleugeres i fiables, ideals pel tipus de curses que estem fent aquest any. La família Soler, importadors d’aquesta marca italiana, son molt bona gent i estan sempre atents a les nostres peticions o suggeriments. La veritat es que tenim unes bones maquines i un seguit de patrocinadors i col•laboradors dels quals nomes podem que dir-ne lloances. 

Feu alguna variació en l’entrenament al afrontar curses per etapes com la Titan Desert o curses d’un dia com la QH?
Aquest any la preparació ha variat ostensiblement respecte a altres temporades en que ho centràvem en curses mes curtes de Rally. Proves mes llargues requereixen entrenaments de moltes mes hores, al principi amb menys intensitat, i després progressivament anar baixant de volum i augmentant de ritme.

Xavier com sempre un plaer poder parlar amb tu, molta sort per la Quebranta Huesos MTB i que el Javier li vagi molt bé l’aventura de la Titan Desert, com sempre us estarem seguint   i esperem que per la Terra de Maquis dels dies 15 i 16 de juny estigueu el ple rendiment per disputar-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada