divendres, 11 de maig del 2012

La Romànica de Navàs 12 i 13 de maig

Marxa Romànica de Navàs
Un  any més torna una clàssica, la marxa La Romànica, que és puntuable per a la Copa Catalana de caminades de resistència, tindrà lloc aquest dissabte a l'entorn de Navàs. Es tracta d'una ruta de 81 km per les vint-i-una ermites romàniques a l'entorn del municipi, en organització al càrrec del Centre Excursionista Navàs.

De Santa Maria de les Esglésies i de la joia de Sant Cugat del Racó fins a Santa Susanna de l'Abellar de Baix es fa un trajecte circular, en el qual hi ha sis avituallaments. Per a més informació i inscripcions, hi ha el web www.cen.totnavas.com

La sortida serà entre les sis i les set de la tarda i es fa de la plaça de l'Ajuntament. El temps màxim per fer la marxa és de 20 hores, amb el tancament del control d'arribada diumenge, a les 2 del migdia. Els preus de les inscripcions que es facin anticipades són de 23 euros per als federats i de 29 per als que no siguin federats. El mateix dia de la marxa, els preus respectius seran de 30 i 36.

Dels nostres hi participen Ramon Martinez, el Tinez i David Rodoreda  acompanyats segurament com tants altres cops per Arnau Cors. Des de fa uns 3 anys aquest tres runners fan servir la marxa de La Romànica de Navàs per preparar-se pels Ultratrails d’Andorra i el Montblanc. Sort companys i esperem que aquest any no faci tant mal temps com l’any passat.

1 comentari:

  1. em sembla que aquest any es fotran de calor!!!!! sort al tres cracks!!!

    ResponElimina