dilluns, 21 de maig del 2012

Caravana Cicliste del Bages per la Independència.

Cartell Caravana del Bages per la Indepemdència dia 27 de maigDiumenge dia 27 de maig.

Les assemblees territorials bagenques de l’Assemblea Nacional Catalana han organitzat la Caravana del Bages per la Independència per al diumenge 27 de maig, sortint dels extrems de la comarca fins a confluir al Parc de l’Agulla de Manresa. L’han convocada com un acte reivindicatiu però també festiu i familiar, amb l’objectiu de fer visible per tots els pobles i viles de la comarca la necessitat i urgència d’aconseguir que Catalunya sigui el proper Estat europeu.

Pels de Manresa i els de fora de la comarca es recomana anar a qualsevol del pobles que inicien una de les 6 columnes. Pels de la comarca del Bages, cadascú al punt de concentració del seu poble. L’hora de concentració a les capçaleres és les 9h del matí i la d’inici de la caravana les deu del matí, preveient l’arribada al voltant de dos quarts d’una del migdia, a la zona del Parc de l’Agulla, de Manresa, on hi haurà un acte final, amb parlaments, actuacions musicals (i alguna sorpresa) i una botifarrada popular. Els tiquets pel dinar es podran comprar el mateix diumenge dia 27 al Parc de l’Agulla.

Outcat i el seu lligam amb la terra, participa fent una caravana de ciclistes. La concetració de cilistes es farà a la Plaça 11 de Setembre de Manresa a les 9 del matí, cap allà a les 9:15 se sortirà en direcció Sant Fruitos- Claders- Artès- Santpedor- Callús- Sant Joan de Vilatorrada- Manresa on ens agruparem segurament amb la caravana de motoristes i pujarem pel carril bici de Manresa fins el Parc de l’Agulla

No hi faltis, serà una gran festa.

Fes-ho córrer! Ajuda’ns a fer-la molt grossa!

Grup Facebook amb bicicleta

Amb cotxe:
comparteix l'esdeveniment de Facebook:


Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada