dilluns, 20 de febrer del 2012

Cursa Punk Trail de Sallent

Divertida, autentica, amb un fil argumental per fer una cursa diferent, un traçat elaborat i feta amb passió; són els trets que una bona prova té. La Punk Trail de Sallent que se celebra el 11 de març compleix amb tots aquets requisits. Cal sumar també l’entusiasme que transmet l’equip de  gent que ho està muntant. Des d’Outcat només podem recomanar-vos a participar-hi, no us defraudarà, ja veure-ho com val la pena. Aquí us deixem el text de presentació de la web oficial, perquè aneu fent boca.

"La filosofia punk trail és tan antiga com la humanitat. A l’època prehistòria els homes corrien nuus amb barbes i rastes per caçar mamuts i empaitar femelles. L’evolució ens ha portat a homes amb rastes que corren com mamuts però que segueixen fidels a la manera de fer del punk trail més autèntic.
Sallent i el Mont Cogul són un lloc emblemàtic on els salvatges de la rodalia hem cultivat i fet créixer les nostres potes. És un lloc especial que volem compartir i no se’ns acut millor manera que convidar-vos a trepitjar corriol a la manera més silvestre que coneixem: una barreja de cursa pirata i una trobada punki."

Per més informació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada