dimecres, 9 de novembre del 2011

Up and Down 2011


Imatge presentació Up and down 2011
Els socis d'Outcat, molt cops se’ls hi diu maquis o que estan posseïts pel cantor fosc de la força. La up and Down és una altra mostra  d’aquest llegendaris personatges. Tot va començar l’any passat com a una idea boja de l’Oriol Fontanet alies “Maqui prechiosi”. No sé, si va ser un dia que varen sortir ell, el Raul Montfort i algun altre d’aquesta tropa en BTT i ja es van encigalar un a l’altre fent broma de com evitar haver de tornar a buscar el cotxe després de fer la Berga- Santpedor. Alguna de les seves paraules van ser: “que s’havia de pujar en bicicleta i així ja no paties pel cotxe...” Sí, de la típica broma que ningú s’ho prendria seriosament, van passar a fer-ne una realitat, gracies a la iniciativa del Fontanet. Va néixer la Up and Down.

La Up and Down consisteix en pujar des de Santpedor, un poble a tocar de Manresa i a 60 km de Barcelona, per arribar a Berga. Un cop a Berga que normalment s’hi arriba a les 7:00 del matí es va esmorzar en un bar i després es fa la marxa popular organitzada pel 2x2 Santpedor, la Berga- Santpedor. En total surten uns 110km de bicicleta de muntanya.

Es queda a la Plaça del Sindicat de Santpedor a la 1:00 del matí o nit de dissabte a diumenge, com li vulgueu dir. La gent que vingui ha de portar llums, roba d’abric, recanvis per la bici(per si hi ha alguna avaria). S’aconsella portar algun termo amb cafè, o caldo calent, tot i que segur que n’hi haurà alguna persona que en portarà per tothom. També recomanem portar piles de recanvi(llum/gps).

Mocador de coll Up and Down
Tots els ciclistes que vulguin venir hauran de confirmar l’assistència a montrofeu@montrofeu.com bàsicament per reservar-vos lloc per esmorzar a Berga. La Up and Down és una sortida d’amics ,no hi ha cap mena d’organització, n’hi control, n’hi cap inscripció. Com bons germans, companys de bicicleta anirem pujant en grup, tot ajudant-nos i vigilant-nos perquè cap de nosaltres quedi endarrere per arribar com a bons camarades a Berga. Aquest any ho hem volgut fer especial i per ajudar-vos a suportar el fred us donarem aquest mocador de coll cortesia de Montrofeu, Tomàs Belles, LeDuo T-shirts i Rendim

Si voleu deixar una petita motxilla (amb roba o material per la bici)  a la botiga de Bicicletes del Tomàs Belles de Manresa us la pujaran a Berga.

Ens veiem a la 1:00 de la nit de dissabte a diumenge 13 de novembre a la Plaça del Sindicat de Santpedor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada