dimecres, 27 d’abril del 2011

Roda de premsa de presentació de la VBTT "Terra de maquis"

Avui a les 12 a l’ajuntament de Santpedor s’ha presentat oficialment la VBTT "Terra de maquis" 2011.

La roda de premsa ha reunit diferents mitjans de comunicació comarcals. La roda ha estat dirigida i presenta pel president de Outcat Raül Montfort que ha estat acompanyat per Francesc Martinez  alcalde de Castellnou de Bages i Agustí Comas regidor d’esports de l’ajuntament de Santpedor.

En la roda de premsa s’ha presentat la web i s’ha explicat els objectius de la cursa, la filosofia  i els trets més diferencials d’aquest esdeveniment esportiu únic a la Catalunya central. Valentia, risc, resistència, duresa... els maquis representen un esperit de supervivència i lluita que poques aficions poden representar tan bé com el ciclisme i la competició de BTT. L’11 i 12 de juny, les terres de la Catalunya central esdevindran l’escenari de la segona edició de la VBTT Terra de Maquis. Orientació, corriols, indrets inhòspits, esport i maquis seran el context dels 230 quilòmetres i dels més de 7.000 metres de desnivell acumulat que es trobaran els participants.

La Volta BTT (VBTT) Terra de Maquis serà una de les curses més dures del calendari estatal. Una modalitat que busca la puresa de la bicicleta de muntanya. Està pensada per tots aquells ciclistes que volen traçats autèntics, pujades desafiants, baixades que fan segregar adrenalina i molts quilòmetres per posar-se a prova un mateix.

S’ha aprofitar per presentar el patrocinador principal de la VBTT “Terra de maquis” The Cyclery – Specialized Concept Store és el major establiment comercial dedicat a la comercialització de bicicletes i accessoris de la marca Specialized a Catalunya. Com a Concept Store ofereix servei de taller postvenda i reparació obert a totes les marques, BG fit, nutrició i serveis als aficionats al món del ciclisme.

Altres col·laboradors són Mecànica Vilaró, Fusteria Garcia de Sant Joan de Vilatorrada, Le Duo -your t-shirt- (marca de samarretes), Forn Jorba de ManresaAlpcross (el major distribuïdor estatal de components de ciclisme de poc pes), Fruits secs Rius, Rondo Team (empresa d’equipaments esportius), Txell Casas audiovisuals, Aliments Delitia, 5 hours Energy, Triskel Bikes de Sallent, Dummies Grafic, Deportvillage (botiga online de material d’esport), Aliments SIS, Alba Simón (Coach), Centre Òptic del Bages de Manresa, Zero Flats (producte per evitar punxades a les rodes), Montrofeu, Kitkat i Bicicat.

Amb el suport principal de l’Ajuntament de Castellnou de Bages, l’Ajuntament de Santpedor, El Consorci del Cardener, la Diputació de Barcelona, el Consell Esportiu del Bages i la Federació Catalana de Ciclisme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada