dimarts, 12 de novembre del 2013

La mítica BELLRACE 2013 en la seva 4a edició


Descripció del recorregut de la  quarta BELLRACE 2013 que se celebrarà el dia 24 de novembre a
mapa recorregut cursa de muntanya Bell Race  de Sallent
Cabrianes (Sallent)


Aquest any 2013 la BellRace no canvia de municipi però si de lloc. La sortida i  Arribada serà des de l’Hostal del Camp. Un indret on hi ha tots els serveis necessaris per gaudir d’una matinal de running i sereu molt ben acollits/cuidats.

L’atractiu principal de la BellRace des de els seus orígens ha estat 2 trets diferencials, l’elevat numero de corriols per on transcorre i el fet de tocar la campana en el punt més alt del recorregut, que tal i com va passar l’any passat serà al Montcogul situat a 598 metres d’alçada.

obsequi corredors i corredores cursa de muntanya Bell race de SallentA diferencia del 2012 la BellRace d’aquest any segueix un sentit horari, invertint en el 80% els senders que es varen fer l’any passat. Iniciant el recorregut des de el mateix Hostal del Camp farem 3 km de aproximació fins la zona de corriols. D’aquesta manera el grup de corredors es podrà allargar i quan arribeu als corriols evitar embussos i així tothom pot gaudir millor dels trams de senders aeris i les vistes de pla de Bages i  Montserrat. Inicialment es fan uns 1 km de pista que ajudaran a estirar el “el grup de corredors”, per iniciar la forta pujada cap a la serra del Montcogul i posterior al punt on hi ha la campana, per baixar cap a Roques Albes on valdrà la pena afluixar una mica i veure les increïbles vistes.  A roques Albes us recomanem que hi torneu  un dia amb calma. Baixarem cap a Cabrianes, fent uns últims 2km per pista, travessar el poble, el polígon i aquí us tindrem una sorpresa preparada per tal de poder arribar de nou al punt de sortida, l’Hostal del Camp.
perfil cursa de muntanya Bell Race de cabrianes bages 
Un recorregut 100% maqui, dur, atractiu i amb alguna sorpresa d’ultima hora.

Més informació i inscripcions a : Campionat Maqui 2013

Vídeo resum 2012 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada