dimecres, 13 de març del 2013

Podium de Javier Salamero a la Trasmaresme 2013



Foto Soetida Javi Salamero equip Olympia - Outcat a la Transmeresme 2013
Els dos Javier Salamero i Xavier Martí  de l’equip Olympia, co-sponsoritzats per Outcat/Terra de Maquis, varen fer una gran actuació Transmaresme de diumenge passat. Una cursa de llarga distancia, amb 80 quilòmetres de recorregut i 2800 metres de desnivell, a través de la serra de Marina, Serralada Litoral i el Parc de Montnegre-Corredor, anant des de Santa Coloma de Gramanet fins Santa Susanna.

Segona posició Javi Salamero equip Olympia - Outcat a la Transmeresme 2013Equip Olympia que venia de disputar l’Anbaso, amb un bon paper, porta un bon començament de temporada. En aquesta ocasió brillà amb notorietat Javier Salamero que fou segon absolut, i segon veterà, mentre que Xavier Martí fou sisè veterà. A la classificació general Xavier Martí ocupà posicions destacades, però ens els últims quilometres es va veure perjudicat al passar-se una senyalització del traçat i perdre’s, degut el alt ritme que portaven els deu primers de la general. Aquest fet va fer que Martí caigués de les primeres posicions a la Transmeresme.
El proper objectiu d’ambdós serà els dies 23 i 24 de març quan disputaran a la provincial de Teruel la JamonBike, prova amb dues etapes de 135 i 67 quilometres respectivament.

Classificacions Transmeresme 2013:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada